Over ons

 

60MarcelRosa_242

Mei 2015 werd een creatieve droom werkelijkheid. A DEUX zag het levenslicht. Van gepersonaliseerde hebbedingetjes tot geboorte-, communie- en huwelijksbedankjes. In 2019 mochten we Bertha de borduurmachine verwelkomen. Deze biedt een unieke meerwaarde!

Ik ben Lindsey, mama van 2 prachtige dochters Aline en Giselle. Daarnaast werk ik op de materniteit als vroedvrouw en lactatiekundige (75%). ‘De geboorte van je kind’, ik zoek al jaren naar woorden om dit moment te omschrijven, maar die vind ik niet. Het is niet te vatten in woorden! Het is zo bijzonder. Uit ervaring weet ik dat het ganse gebeuren heel belangrijk is. Ook de geboortegeschenkjes, en misschien wel dat unieke pyjama’tje met de naam van je lieveling erop. De kleine details maken het gebeuren compleet! Deze aanvulling vind ik terug in mijn creatieve uitlaatklep A DEUX.

Zelf word ik graag verrast, maar ik verras evengraag iemand met een uniek geschenk! Het is niet altijd even makkelijk om voor een bepaalde gelegenheid een passend geschenk te vinden, maar daarin zal ik je helpen! Ik zal mijn uiterste best doen een glimlach op jouw gezicht te toveren! Want net dat maakt me gelukkig!